Back to Live Zakelijk

Maandag 15 februari, vanaf 12.00 uur, Beatrix Theater in Utrecht

Het eerste evenement van 2021, wordt een voorbode voor de rest van 2021. 

Tijdens het congres ‘Back to Live’ worden de eerste stappen gezet naar de opening van de evenementenbranche. 

In een proeftuin, waar de bezoeker onderdeel van is, wordt aan de hand van een interactief programma de toekomst van de zakelijke evenementen onderzocht. Het congres biedt een inspirerende doorkijk naar de nabije toekomst van het vak.

Er is plek voor 500 bezoekers, die ten behoeve van het onderzoek worden verdeeld in bubbels van 250, 200 en 50 personen. Kaarten voor dit evenement zijn te bestellen via Eventim.

Vanwege het onderzoek door Fieldlab Evenementen, geldt een aantal algemene voorwaarden om deel te nemen aan dit congres. Die vindt u hier.

De bezoeker aan een pilot event verklaart zich (door aanschaf van een kaart) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, die passen bij het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab Evenementen. Zo ondergaat elke bezoeker twee gratis PCR-testen. De eerste maximaal 48 uur voor en de tweede vijf dagen na het event op één van de vier door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven). Deelnemers aan de onderzoeken bij de voetbalwedstrijden kunnen de PCR-testen nabij het stadion van respectievelijk N.E.C. en Almere City FC ondergaan.

Alle voorwaarden lezen? Klik hier.