Popfestival

Zondag 14 maart, 13.00 – 19.00 uur, Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
UITVERKOCHT

Nederlandse organisatoren ID&T en MOJO organiseren een reeks kleinschalige evenementen. Tijdens deze events worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen, dat zich richt op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. Het Back To Live Pop Festival vindt plaats op zondag 14 maart om 13:00 uur in Biddinghuizen.

Voorwaarden

Voordat je tickets aanschaft willen we graag je aandacht vragen voor de voorwaarden die verbonden zijn aan je bezoek. Er wordt om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement, waaronder een PCR-test voorafgaand en na afloop van het bezoek op een door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locatie (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven). Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan een Back To Live evenement.

Lees alle voorwaarden eerst nog even goed door voordat je je tickets aanschaft. Lees hier meer over de voorwaarden.

Programma

Op 14 maart bruist het weer in Biddinghuizen tijdens het laatste Back To Live evenement. Op het kleinschalige popfestival zie je Chef’Special, Maan, De Staat, Jett Rebel, Donnie, Froukje, Numidia, Vunzige Deuntjes en Michiel Peeters verdeeld over twee podia.

Bezoekers worden ingedeeld in drie groepen van 500 en mogen vrij bewegen.

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Check dan onze FAQ.

Tickets – UITVERKOCHT

Tickets worden enkel op naam verkocht.

Ticketprijs: €25*

* geen servicekosten

De kaarten zijn helaas uitverkocht. Koop géén kaarten via niet-officiële voorverkoopkanalen tegen woekerprijzen.

Let op: Alle kaarten zijn verkocht op naam en zijn niet over te dragen. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen wordt je de toegang tot het event ontzegd. Ook moeten de bezoekers onder meer een negatieve coronatest overleggen, die gekoppeld is aan hun BSN-nummer en naam.

De bezoeker aan een pilot event verklaart zich (door aanschaf van een kaart) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, die passen bij het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab Evenementen. Zo ondergaat elke bezoeker twee gratis PCR-testen. De eerste maximaal 48 uur voor en de tweede vijf dagen na het event op één van de vier door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven). Deelnemers aan de onderzoeken bij de voetbalwedstrijden kunnen de PCR-testen nabij het stadion van respectievelijk N.E.C. en Almere City FC ondergaan.

Alle voorwaarden lezen? Klik hier.