Guido Weijers

Zaterdag 20 februari, 15.00 uur, Beatrix Theater Utrecht

Guido Weijers speelt vanaf 15.00 uur een voorstelling. Bezoekers kunnen via de website van Guido Weijers kaarten voor deze voorstelling bemachtigen. De organisatie hiervan is in handen van Loens Media BV, het productiebedrijf van de cabaretier, in samenwerking met Stage Entertainment.

Fieldlab Evenementen ontvangt bij dit onderzoek 500 mensen, die worden verdeeld in drie groepen van respectievelijk 250, 200 en 50 bezoekers. Vanwege het onderzoek, geldt een aantal algemene voorwaarden om deel te nemen aan dit congres. Die vindt u hier.

De bezoeker aan een pilot event verklaart zich (door aanschaf van een kaart) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, die passen bij het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab Evenementen. Zo ondergaat elke bezoeker twee gratis PCR-testen. De eerste maximaal 48 uur voor en de tweede vijf dagen na het event op één van de vier door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven). Deelnemers aan de onderzoeken bij de voetbalwedstrijden kunnen de PCR-testen nabij het stadion van respectievelijk N.E.C. en Almere City FC ondergaan.

Alle voorwaarden lezen? Klik hier.