Concert

Zondag 7 maart, 16.00 – 19.00 uur, Ziggo Dome, Amsterdam
UITVERKOCHT

Nederlandse organisatoren ID&T en MOJO organiseren een reeks kleinschalige evenementen. Tijdens deze events worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen, dat zich richt op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. Het Back To Live Concert vindt plaats op zondag 7 maart om 16:00 uur in Ziggo Dome.

Voorwaarden

Voordat je tickets aanschaft willen we graag je aandacht vragen voor de voorwaarden die verbonden zijn aan je bezoek. Er wordt om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement, waaronder een PCR-test voorafgaand en na afloop van het bezoek op een door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locatie (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven). Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan een Back To Live evenement.

Lees alle voorwaarden eerst nog even goed door voordat je je tickets aanschaft. Lees hier meer over de voorwaarden.

Programma

Op zondag 7 maart verzorgt niemand minder dan André Hazes een uniek concert tijdens het tweede evenement in Ziggo Dome.

Blues- en soulzanger Phil Bee en zelfbenoemde “principiële smartlap” Sophie Straat zijn de support acts tijdens de Back to Live show van André Hazes op 7 maart in Ziggo Dome. Daarnaast komt ook Peter Pannekoek mee als special guest.

De zaalopstelling bestaat uit 5 bubbels, van 250 personen en één groep van 50 personen. Er zijn zowel staan- als zitplaatsen beschikbaar.

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Check dan onze FAQ.

Tickets – UITVERKOCHT

Tickets worden enkel op naam verkocht.

Zitplaats € 15*
Staanplaats € 15* – € 17,50 * – € 20*

* geen servicekosten

De kaarten zijn helaas uitverkocht. Koop géén kaarten via niet-officiële voorverkoopkanalen tegen woekerprijzen.

Let op: Alle kaarten zijn verkocht op naam en zijn niet over te dragen. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen wordt je de toegang tot het event ontzegd. Ook moeten de bezoekers onder meer een negatieve coronatest overleggen, die gekoppeld is aan hun BSN-nummer en naam.

De bezoeker aan een pilot event verklaart zich (door aanschaf van een kaart) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, die passen bij het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab Evenementen. Zo ondergaat elke bezoeker twee gratis PCR-testen. De eerste maximaal 48 uur voor en de tweede vijf dagen na het event op één van de vier door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven). Deelnemers aan de onderzoeken bij de voetbalwedstrijden kunnen de PCR-testen nabij het stadion van respectievelijk N.E.C. en Almere City FC ondergaan.

Alle voorwaarden lezen? Klik hier.