Almere City FC – SC Cambuur

Zondag 28 februari, 12.15 uur, Yanmar Stadion Almere

Almere City FC neemt het in de Keuken Kampioen Divisie op tegen SC Cambuur. Er is plek voor 1500 supporters. Almere City FC draagt zorg voor de distributie van 1500 toegangsbewijzen onder de seizoenkaarthouders. Deze bezoekers worden ten behoeve van het onderzoek van Fieldlab Evenementen onderverdeeld in drie zogenaamde bubbels, van respectievelijk 200, 600 en 700 personen.

Vanwege het onderzoek door Fieldlab Evenementen, geldt een aantal algemene voorwaarden om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Die vindt u hier.

De bezoeker aan een pilot event verklaart zich (door aanschaf van een kaart) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, die passen bij het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab Evenementen. Zo ondergaat elke bezoeker twee gratis PCR-testen. De eerste maximaal 48 uur voor en de tweede vijf dagen na het event op één van de vier door Fieldlab Evenementen aangewezen centrale locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven). Deelnemers aan de onderzoeken bij de voetbalwedstrijden kunnen de PCR-testen nabij het stadion van respectievelijk N.E.C. en Almere City FC ondergaan.

Alle voorwaarden lezen? Klik hier.